ingatag ingatlan

Értekezés a magyar ingatlanpiacról, trendekről. Ingatlanfejlesztés, -hasznosítás, -üzemeltetés. Szereplők, szemlélet, sztorik.

Blogger

Oszd meg a Facebookon!

Kövess a Twitteren!

Portfolio

Friss topikok

 

A mai netes eszközökkel gyorsan lehet kreatív és hatékony marketingkommunikációt megvalósítani KKV méretekben. Erről rengeteg marketingguru és internetbuddha ír, írogat. Az ingatlanpiacon is megjelentek egy ideje ezen guruk követői (nem mindenki örömére).
 
Azonban az még mindig ritka, hogy egy magánszemély az egyszem ingatlanocskájára weboldalt, facebook oldalt, hirdetési kampányt indítson. A minap azonban egy érdekes honlapra bukkantam. Láthatóan nem került az illetőnek nagy erőfeszítésébe és különösebb költségbe sem verte magát. Egy este alatt összerakott wordpess alatt egy kis blogot, ami a telek adottságait bemutatja. Erre már el lehet indítani egy facebook ill. egy google adwords hirdetési kampányt. Kíváncsi vagyok milyen eredménnyel!
 
Addig is a blog, ahol a telek megtekinthető:

 

Címkék: google kreatív reklám facebook honlap telek marketingkommunikáció portfolioblogger marketingguru internetbuddha

3 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatagingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr812166183

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Te mi alapján választasz lakást? 2010.09.08. 20:21:43

Neves tervező vagy parkos környezet? A belváros belvárosa, vagy a tömegközlekedés, esetleg a békés, falusias, de unalmas külváros a fontosabb szempont, vagy épp egy jó befektetésre vágysz? Egy felmérésből kiderül, hogy a legkevésbé sem számít például n...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerencsefia 2010.07.21. 19:50:15

Hát hallod, ez pedig nem újdonság! Ez a hirdetés 2008-as: koltozzkobanyara.blog.hu/

Pénzkereskedő · http://www.nedolgozz.hu 2010.07.21. 20:29:48

Így kell ezt csinálni, elvégre a 21. században élünk, vagy mi a szösz! Nem ingatlanügynökségnek kifizetni százezreket a semmiért.

nagyszeru 2013.04.16. 18:25:21

Szerintem sem teljesen újdonság, mert én is készítettem egyedi weboldalt a saját eladó ingatlanomnak (www.nagyszeru.hu/elado/index.html), de az is igaz hogy még 2013-ban is rengeteg az igénytelen hirdetés.

Néhány bosszantó jelenség:
- Eladó családi ház, tündéri kert, csobogó patak, de fénykép csak a kamra, meg a fürdőben keresztben álló vasalódeszkáról van.
- Feltöltve névjegykártya méretű képek. Rá kattintasz a képnagyítás gombra, erre bejön egy bélyeg méretű kép (még kisebb az eredetinél)
- "Eladó ház Nagykanizsán. Nagykanizsától 10 km-re, eladó..." És végig titokban marad a település neve. Amikor egy ingatlannál az sem mindegy, az utca melyik oldalán van, akkor a település nevét eltitkolni... az agy lágyulás első tünete lehet.
süti beállítások módosítása