ingatag ingatlan

Értekezés a magyar ingatlanpiacról, trendekről. Ingatlanfejlesztés, -hasznosítás, -üzemeltetés. Szereplők, szemlélet, sztorik.

Blogger

Oszd meg a Facebookon!

Kövess a Twitteren!

Portfolio

Friss topikok

 A golfszakma nemcsak idehaza, de külföldön is nagy kihívásokkal nézett szembe a válság során. Ez inspirált két hazai szakembert, Hegyi J. Attilát és Berta Zsoltot, akik 20 éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött megalapították a Golf Menedzsment Magyarország Kft.-t, mely cég elhívatott a professzionális fejlesztés, üzemeltetés és tanácsadás iránt.

„Régóta dolgozom már a Golf Akadémia Projekten, amit a Magyar Golf Szövetség is a

zászlajára tűzött. Ezzel a céggel elindítjuk és megvalósítjuk azt, amire Magyarországnak szüksége van: a következő 10 évben több tízezer emberrel tudjuk megismertetni a golf szépségeit, annak személyiségformáló és rekreációs előnyeit. Hiszem azt, hogy ezáltal több profi versenyzővel, sportoló fiatallal, szabadidejüket jó közösségben eltöltő családokkal találkozhatunk majd a 2016-tól az olimpiai játékok közé is visszakerült golfsportban. ” -nyilatkozta Hegyi J. Attila, aki az első hazai 18 lyukú championship pályát fejlesztő bükfürdői cégnek volt az igazgatója, valamint a Birdland Golf & Country Club alapítója és másfél évtizedig elnöke, majd pedig több golfpálya és szálloda beruházásban is részt vett befektetőként.  

„A magyar golfszakma válaszúthoz érkezett, a családi golfpályák hangulatosak ugyan, de a fejlődéshez magasabb szakmai standardoknak kell megfelelni. Mi ezt vagyunk hivatottak elhozni és meghonosítani Magyarországon.” tette hozzá Berta Zsolt, közgazdász, ingatlanipari szakember.
A Golf Akadémia Projekt olyan vadonatúj szisztémát jelent, amely speciális klubtagsági rendszeren keresztül a golfpályák országos  szintű, széleskörű elterjedését, nagyobb kihasználhatóságát és hatékonyabb jövedelmezőségét biztosítja. A golftársadalom kiszélesítéséhez az alapinfrastruktúrát is biztosítani kell. Ezért nem elsősorban 18 lyukú golfpályákra, hanem golfakadémiákra, országos gyakorlópálya hálózatra van szükség. A golfpálya fejlesztés ezen alternatív programja azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minden min. 50.000 fő lakosú város közvetlen közelében ill turisztikai desztinációknál legyen egy golfközpont, annak érekében, hogy a golf széles hazai társadalmi bázisa is kialakulhasson. A cég honlapján további értékes információk találhatóak.

Címkék: attila golf menedzsment j. hegyi zsolt professzionális golfpálya berta ingatlanfejlesztés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatagingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr883090108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása