ingatag ingatlan

Értekezés a magyar ingatlanpiacról, trendekről. Ingatlanfejlesztés, -hasznosítás, -üzemeltetés. Szereplők, szemlélet, sztorik.

Blogger

Oszd meg a Facebookon!

Kövess a Twitteren!

Portfolio

Friss topikok

Lakás, iroda, raktár. Bérbe, eladásra, tualjdonba. Sok pénz, rengeteg pénz. Panama. Foci: mindenki ért hozzá. Hozam, üresedési ráta, megtérülés. Garanciális feltételek. Átadás, bontás, felújítás. Jog, tulajdoni lap, visszterhes. Vagyonszerzési illeték, értékbecslés, cégérték-számítás. Villa, szálloda, vityilló, kutyaház, bérirodaház. Bér-irodaház?

Címkék: ingatlan lakás iroda asszociáció raktár

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatagingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr891520385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jánoska12 2011.02.11. 13:18:55

Erről eszembe jutottak az ingatlanközvetítők, ha már asszociáció. Egyik ismerősöm éppen eladja a lakását. És mivel könyv mániákus vagyok arra gondoltam, hogy lehet nincs is erről könyv a piacon. Túlzottan nem szoktam semmiféle gazdasági könyvvel foglalkozni, de felkeltette az érdeklődésem. Csodák csodájára találtam egyet, amiről biztos lehet állítani, hogy normális.

www. konyv-konyvek. hu/amit_az_ingatlankozvetitesrol_es_forgalmazasrol_tudni_kell_etk_fuzetek_29_harnos_laszlo_mireisz_tibor
süti beállítások módosítása